maanantai 28. tammikuuta 2013

Arvonnan voittaja ja maanantaiterkut

Heipsis!

Arvonta on nyt suoritettu maanantai-aamupäivän ratoksi ja onnelliseksi voittajaksi tiukassa kisassa valikoitui:


Onnittelut Murulle! Laitatko mailitse: laura.inmotion@gmail.com tai facebookkiin toiveen palkinnon toimittamisesta (postitse vai yhteisen tutun kautta :))

Olen unohtanut hehkuttaa teille joululahjaksi toivomaani ja saamaani Lumoan- kaulakorua, joka on käytössä päivittäin. Kaunis ja simppeli! Ja ihanaa, että tätä voi oikeasti käyttää nyt kun Konstis ei enää ole kiinnostunut kaulassa roikkuvista killuttimista (mitä nyt silloin tällöin pikku sormet saattaa tehdä yllätyshyökkäysen, mutta vielä on ketju ehjä ;>)

Meillä on ostoslistalla sellainen pieni juttu kuin sohva. Tehtiin vanhasta - siis vuoden vanhasta- reklamaatio jatkuvan narinan takia ja saadaan nyt täysi kauppahinta takaisin. Mutta mistä uusi, mielellään kohtuuhintainen tilalle.......? Ensi viikonloppuna etsinnät alkaa toden teolla. Tämä Divaanin kannessa ollut yksilö kolahti heti. Kulmasohva, kunnon löhöpaikka olisi ihana.

Muutenkin Divaani- lehti on vakuuttanut minut numero toisensa jälkeen. Saatan ehkä tehdä tilauksen :)

Iloista viikkoa!




3 kommenttia:

  1. Oi, mahtavaa! Kerrankin arpaonni suosi minua! Kiitos kovasti, laitan viestiä toimituksesta. :)

    VastaaPoista
  2. Tule nyt Laura joku päivä kokeilemaan polea, meitä käy tiistaisin vaan muutama ja ihastuisit varmasti :)

    VastaaPoista
  3. Onnea Murulle, pakettisi on lähtenyt matkaan :)!

    Mää koitan Mami tulla joku tiistai, yritän vaan löytää sopivat minishortsit sitä ennen :D Mitä sulla on päällä siellä :D?

    VastaaPoista