maanantai 17. syyskuuta 2012

3 kuukautta ja rapiat

Omiin isoihin juhliin on vielä sellaiset 9 kuukautta aikaa, mutta jouluaatto jo pikkuhiljaa kolkuttelee ;) vaivaiset 3 kuukautta ja rapiat enää :)!

En tunnusta tai koe olevani joulufriikki, mutta jonkinasteinen joulufiilistelijä toki olen.

Joulukalenteritarvikkeet osuivat silmiini ja päätyivät ostoskoriini jo toukokuussa orimattilalaisessa Pioni ja Piironki putiikissa vieraillessani. Ehkä jotain pientä koristusta haluan vielä pusseihin, jotain pitsiä kenties :)


Punaiset pikkupussit maksoivat vaivaiset 10 senttiä kappale ja niitä hamstrasinkin 40, ihan siltä varalta, että keksin jotain muutakin jouluhauskaa :) Rautaiset numerot maksoivat 4€/ 24 kpl. Uskallan melkein väittää, että lähempänä joulua hinnat pomppaavat reilusti ylös.



Joulukalenterista ei tule ihan perinteistä. Mietin aluksi kahta vaihtoehtoa kalenterille: A) ompelen pussit kiinni johonkin kivaan taustakankaaseen (riveihin allekkain) B) ompelen pussit kiinni pitkään nauhaan.

Kumpikaan vaihtoehdoista ei oikein miellyttänyt, sillä * en halua naputella seinään turhia ripustusnauloja * kumpikin vaihtoehto on melkoisen tilaa vaativa * miten Kode malttaa olla hiplaamatta viritelmää.

Sitten eräänä yönä keksin sen! Aion toteuttaa Lyhty-joululakalenterin. Simppeliä. Joku kiva lyhty, sinne valot ja vaikka söpö Mailegin Nisse ja muuta joulurekvisiittaa. Lyhty Koden oven viereen ja Tonttu käy tuomassa joka yö joulukalenteripussin lyhtyyn :)

Joulufiilistä ja jännitystä joulunalusaikaan. Can't wait :)! Nyt siis lyhtyä valitsemaan ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti