maanantai 17. syyskuuta 2012

Sisustusinspistelyä ja syyskivaa

Pieni tovi taas vilahtanut viime kirjoittelusta. Noo, en mä luvannutkaan tiuhaa tahtia, mutta nyt saatte varmaan taas muutaman postauksen putkeen :)

Kilorintamalla ei ole mitään massiivista muutosta tapahtunut. Kai niitä grammoja ja kiloja tasaisesti hiukan lähtee, vaa'alla en ole käynyt. Toisaalta, en ole jaksanut nipottaakaan syömisestä, välillä herkkupäiviä on siunaantunut enemmän kuin yksi. Mutta se on elämää! En haluakaan elää elämääni nipottaen, en nyt enkä tulevaisuudessa.

Syksyn tullen sisustusfiilikset on taas huipussaan, miten teillä :)? Meidän olkkari on edelleen keskeneräinen, vaikka ollaan se 1,5 vuotta täällä jo asusteltu. Päätin, että joulukuun alkupuolella saatavat pikku bonukset käytetään kohteeseen olkkari, jes!
Hankintalistalla ovat ainakin:
* Nojatuoli
* Tv-taso
* Matto
* Peili
* Sohvapöytä

Haaveilen löytäväni joukkoon käytettyjä helmiä, vinkata ja tarjota saa :)!

Vierailimme (ts. lähdettiin miesten bileitä evakkoon) viikonloppuna Turussa ystäviemme luona. He asuvat ihanassa keltaisessa puutalossa, jota ovat rempanneet vuosien varrella. Ystikseni Veeran sisustustyyli on inspaava. Uutta ja vanhaa yhdistellen on saatu luotua ihanan kodikas, mutta tyylikäs tunnelma. (sori huono kuvanlaatu, valoa oli anivarhain niin vähän...)



Keittiön laatat ovat paikallista käsityötä.



Meidän keittiömme on hiukan modernimpaa tyyliä, mutta vanha pöytäryhmä on ostettu aikoinaan huutonetistä 16 eurolla :) Pöytä on maalattu vaaleaksi nykyiseen kotiin muutettaessa.


Haaveilin pitkään maton virkkaamisesta, mutta ei taida tämä kaksosluonne olla kykenevä niin pitkäjänteiseen näpertelyyn... :) Äiti osti tuon ihanan maton minulle syntymäpäivälahjaksi. Siinä se lepää ja kaunistuttaa Miekkosen puolella ;)


Turusta tarttui muuten matkaan herrrrrrkullisen värinen syystakki, kuvattuna meidän eteisessä. Väri saattaa olla likaantumisherkkä, mutta onneksi kaunotar on perus henkkamaukkaa, joten hinta ei ollut paha.

Seuraavassa postauksessa lupaan pohtia joulukalenterijuttuja :) Tarvikkeethan ostettiin jo superalesta toukokuussa ;)

Niin ja ne bileet. Omalla painollaan, hoidetaan näitä muita kivoja juttuja ensin :)

Pus ja Moi!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti